Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/7) ο Τυνήσιος αμυντικός, Γιασίν Μεριά.
Ο 25χρονος έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται πως περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα ο Τυνήσιος αμυντικός είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για τους «ερυθρόλευκους», αλλά η Σφαξιέν αθέτησε τη συμφωνία της αξιώνοντας περισσότερα χρήματα από όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές.
Ωστόσο η θέληση του Μεριά να αγωνιστεί «σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.
Απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα επί 40 λεπτά, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την κάτοχο του τροπαίου Μάλαγα (78-65) και προκρίθηκε στον τελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίτας.