Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Το Σάββατο ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους - Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων

Ακόμα τρία ονόματα έρχονται να προστεθούν στον αριθμό των θυμάτων που έχουν ταυτοποιηθεί από την φονική πυρκαγιά που σημειώθηκε στην Ανατολική Αττική και στοίχισε τον θάνατο σε περισσότερους από 80 πολίτες.

Νεκρή είναι η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα, της οποίας η σορός ταυτοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στο εξοχικό της φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι, ενώ το αυτοκίνητό της βρεθηκε σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Ελένη Σαρίεβα ήταν ένα από τα 26 άτομα τα οποία στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς παγιδεύτηκαν σε ένα οικόπεδο με αποτέλεσμα να τους τυλίξουν οι φλόγες.

Η 35χρονη Κορίνθια Πόπη Σιαπκαρά, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των θυμάτων.

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας την αναζητούσε με αγωνία. Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί οι Αρχές ειδοποίησαν τους οικείους της ότι ταυτοποίησαν τη σορό της.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το loutraki365, ο πατέρας της 35χρονης είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της κόρης του, καθώς όσο δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση μέσω DNA, η κόρη του ήταν αγνοούμενη.

«Ήταν έτοιμοι να μπουν στο αυτοκίνητο να φύγουν και καλύτερα που δεν μπήκαν γιατί θα καιγόντουσαν και οι τρεις πιο κάτω…. Δεν ξέρω γιατί έμεινε πίσω η Πόπη. Ούτε και ο ίδιος ο άνδρας της δεν ξέρει και τον «τρώει». τον βασανίζει αυτό, γιατί έμεινε πίσω. Δοξάζω τον Θεό που σώθηκαν τουλάχιστον οι δύο» είχε δηλώσει ο πατέρας.

Ταυτοποιήθηκε επίσης και η σορός του 40χρονου Σπύρου Κάκαρη, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα, αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο αδερφός του άντρα ειδοποιήθηκε να παραβρεθεί εκτάκτως στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί το Σάββατο, όπου και ενημερώθηκε για τα τραγικά νέα.

Τα τελευταία λόγια του άτυχου άντρα που άκουσε ο φίλος του Χρήστος Μυλωνάς ήταν «Δένω τα κορδόνια μου, έλα να με πάρεις» κανονίζοντας να κόψουν δένδρα στο Λύρειο παιδικό ίδρυμα στο Νέο Βουτζά, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς.

Το θύμα της πυρκαγιάς ήταν άριστα εκπαιδευμένος καθώς είχε υπηρετήσει στη Δεύτερη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, ενώ εξακολουθούσε να κάνει πτώσεις με αλεξίπτωτο αλλά και καταδύσεις.

Ο Σπύρος ζούσε στο Μάτι με την 48χρονη φίλη του Νέλλη Καραλή, η οποία παραμένει αγνοούμενη. Τα αυτοκίνητα και των δύο βρέθηκαν καμένα και τρακαρισμένα μαζί με άλλα οχήματα.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024