
Τσαβούσογλου σε Πομπέο : Η Άγκυρα δεν θα υποκύψει σε απειλές
Σύμφωνα με πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε στον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο ότι η Άγκυρα «δεν θα υποκύψει στις απειλές κανενός», ανέφερε μια πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ.
Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας επισήμανε στον Πομπέο, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, ότι το κράτος δικαίου εφαρμόζεται στον οποιοδήποτε χωρίς εξαίρεση, τόνισε η ίδια πηγή.
Η επικοινωνία έγινε μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που απείλησε την Άγκυρα να αφήσει «αμέσως» ελεύθερο τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής τιμωρητικών μέτρων .
Ο πάστορας τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό έπειτα από μακρά παραμονή στις τουρκικές φυλακές, ενώ δικάζεται για «τρομοκρατία» και «κατασκοπεία».
- Και η Samsung στην κούρσα των έξυπνων γυαλιών ΑΙ
- Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά
- Πάτρα: Κυνηγούσε με την μηχανή την γυναίκα του για να την χτυπήσει
- Το Μουντιάλ κατέκτησε και την Αμερική: Ρεκόρ 63 εκατομμυρίων τηλεθεατών στον τελικό
- Δείτε live τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Η Ουκρανία επιτέθηκε στη Ρωσία και στην προσαρτημένη Κριμαία – Δύο νεκροί, πέντε τραυματίες




