Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βιδω-μένοι» στις καρέκλες

«Βιδω-μένοι» στις καρέκλες

Ακόμη να υπάρξει κάποια παραίτηση, ή έστω μια συγγνώμη από τους κάθε λογής υπευθύνους

Θυμάστε το περιβόητο «όλα υπό έλεγχο» που εκστόμισε ο Νίκος Τόσκας  ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική; Ε, σας πληροφορώ ότι από το «όλα υπό έλεγχο» περάσαμε στην εικόνα του χάους και της εκατόμβης των νεκρών. Και το σημαντικότερο; Ακόμη να υπάρξει κάποια παραίτηση, ή έστω μια συγγνώμη από τους κάθε λογής υπευθύνους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, όταν ρώτησαν τον κ. Τόσκα εάν υπάρχει θέμα παραίτησης ιδού τι απάντησε: «Η παραίτηση δεν γίνεται επειδή το ζητάει μια εφημερίδα. Στην Πορτογαλία έγιναν τεράστια σφάλματα στη διαχείριση. Από εκεί και πέρα αν ψάχνετε άνθρωπο βιδωμένο στην καρέκλα δεν θα τον βρείτε σε μένα. Αυτή η κυβέρνηση παλεύει σαν σύνολο να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις» είπε. Και για να μην παρεξηγηθεί από τους υπόλοιπους συντρόφους του για το θέμα της… καρέκλας, έσπευσε να διευκρινίσει: «Βιδωμένος στην καρέκλα δεν είναι κανένας μας, ούτε εγώ».

Είπε και άλλα πράγματα ο κ. Τόσκας. Για παράδειγμα, επιχείρησε να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν μπόρεσαν οι δυνάμεις να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά: «Και 20 αεροσκάφη να είχαμε δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν τη φωτιά. Οι πυροσβέστες μού έλεγαν ότι η φωτιά έτρεχε πιο πολύ από τα εναέρια μέσα». Αντί συγγνώμης οι αρμόδιοι υπουργοί βρίσκουν τρόπους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024