Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλημμύρισαν τα βόρεια προάστια, απεγκλωβίστηκαν οδηγοί [Εικόνες]

Πλημμύρισαν τα βόρεια προάστια, απεγκλωβίστηκαν οδηγοί [Εικόνες]

Μεγάλα προβλήματα έχουν προκαλέσει οι βροχές πλήττουν τα τις περιοχές της Παλλήνης, των Μελισσίων και των Βριλησσίων, το μεσημέρι της Πέμπτης

Τεράστια προβλήματα έχουν προκαλέσει οι βροχές που πλήττουν τα βόρεια προάστια από το μεσημέρι της Πέμπτης. Άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους, ενώ μια ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε από υπόγειο σπιτιού. Να μην βγουν από τα σπίτια τους καλούν τους πολίτες οι δημόσιοι φορείς.

Η κάμερα του IN TV βρέθηκε στα πλημμυρισμένα βόρεια προάστια και οι εικόνες που καταγράφει είναι αποκαρδιωτικές.

Πλημμύρισαν τα βόρεια προάστια, απεγκλωβίστηκαν οδηγοί! Μεγάλα προβλήματα έχουν προκαλέσει οι βροχές πλήττουν τα τις περιοχές της Παλλήνης, των Μελισσίων και των Βριλησσίων, το μεσημέρι της Πέμπτης

Δημοσιεύτηκε από in.gr στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Έχουν πλημμυρίσει δρόμοι, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ, στη Νέα Ερυθραία.

Una inundación repentina afectó un suburbio del norte de Atenas, Grecia, después de una tormenta.

Una inundación repentina afectó un suburbio del norte de Atenas, Grecia, después de una tormenta. El hecho se produce tres días después de que un devastador incendio forestal al noreste de Atenas mató al menos a 82 personas e hirió a más de 180.

Δημοσιεύτηκε από Univision Noticias στις Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Η πυροσβεστική έχει δεχτεί 170 κλήσεις μέχρι στιγμής, ενώ αυτή τη στιγμή πυροσβέστες επιχειρούν για απεγκλωβισμό 8 οδηγών σε Παλλήνη, Μελίσσια και Βριλήσσια.

Νωρίτερα, μια ηλικιωμένη απεγκλωβίστηκε από υπόγεια στα Μελίσσια.

Ενδεικτικό της ισχυρότατης βροχόπτωσης είναι πως σε ελάχιστα λεπτά τα ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ στη διασταύρωση Κηφισίας και Σώρου βούλιαξαν.

Να μην βγουν από τα σπίτια τους καλεί τους πολίτες ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος είπε πως «θα είναι θαύμα άμα δεν έχουμε νεκρό».

Στην ίδια παράκληση προχώρησε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ωστόσο, στην συνέχεια κατηγόρησε την περιφέρεια, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν έχει προχωρήσει στον καθαρισμό και τη διάνοιξη του ρέματος.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η περιφέρεια Αττικής, η οποία «κατόπιν εντολής της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, μετά από το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ ενεργοποιήθηκε άμεσα το σύνολο των τεχνικών υπηρεσιών και του μηχανολογικού εξοπλισμού της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή εν όψει των καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Αττική από σήμερα μέχρι και αύριο το βράδυ», αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Επιπλέον, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής έχουν ενεργοποιηθεί επιπλέον μηχανήματα έργου προκειμένου να προβούν σε προσωρινούς καθαρισμούς ρεμάτων και ό,τι άλλο έκτακτο απαιτηθεί συνέπεια των καταστροφικών πυρκαγιών».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024