Έντονο ενδιαφέρον στις τάξεις του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λεγανές, Ιβάν Πίτσου Κουέγιαρ
Για τις υπηρεσίες του 34χρονου τερματοφύλακα ενδιαφέρεται και η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, Βαγιαδολίδ.
Ωστόσο «σφήνα» στη συγκεκριμένη μετακίνηση θα μπορούσαν να μπουν οι Πειραιώτες, καθώς η προοπτική του Ισπανού να παίξει στην Ευρώπη είναι σίγουρα πιο ελκυστική από τη μάχη παραμονής στην Λα Λίγκα με τη Βαγιαδολίδ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.
Ο Κέντρικ Ναν πέταξε… καρφιά για το παιχνίδι του Σάσα Βεζένκοφ, γράφοντας σε διαδικτυακό σχόλιο ότι ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού βοηθιέται από τους διαιτητές.