Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύμα αλληλεγγύης για τους πληγέντες - Ποιες είναι οι ανάγκες

Κύμα αλληλεγγύης για τους πληγέντες – Ποιες είναι οι ανάγκες

Ο δήμαρχος Ραφήνας ζήτησε τη βοήθεια εθελοντών και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες που νοσηλεύονται

Έκκληση προς στους πολίτες να μην συγκεντρώνουν άλλα τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της απηύθυνε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου κ. Βαγγέλης Μπουρνούς.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, «είναι συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας για τους πληγέντες και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους. Τους παρακαλούμε να διακόψουν σε αυτή τη φάση τη συγκέντρωση τροφίμων, νερού και ρουχισμού. Όπως ενημερώθηκα από το δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατο να διαχειριστεί. Σε συνεργασία με το δήμο και στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ σήμερα στις 11 το πρωί στη Ραφήνα θα καταρτιστεί κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια».

Επίσης, ο δήμαρχος Ραφήνας, κ. Μπουρνούς, ζήτησε τη βοήθεια εθελοντών και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες που νοσηλεύονται.

Την ίδια στιγμή, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού προχωρά στην άμεση παράδοση υγιειονομικού υλικού σε έκκληση του τμήματος του Ε.Ε.Σ στο Δημαρχείο Ραφήνας από το υλικό που διαθέτει το ιατρείο.

Παράλληλα, κάνει έκκληση για την συγκέντρωση ειδών όπως: βρεφικά γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας , γάλα τύπου εβαπορέ, βρεφικές κρέμες , μωρομάντηλα , βρεφικές πάνες και αναπλαστικές δερματικές κρέμες για να διατεθούν στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού, για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής, αναλαμβάνουν οι φαρμακοποιοί του Έβρου.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος του ακριτικού νομού, καλεί τους πολίτες που επιθυμούν και μπορούν, να απευθυνθούν στο φαρμακείο της γειτονιάς τους και να συνεισφέρουν ό,τι προαιρούνται από μια συγκεκριμένη λίστα ειδών πρώτης ανάγκης.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024