Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Speedtail το όνομα του νέου υπεραυτοκινήτου της McLaren

Speedtail το όνομα του νέου υπεραυτοκινήτου της McLaren

O πνευματικός απόγονος της θρυλικής F1, θα έχει μέγιστη ταχύτητα 391 χλμ./ώρα υπερβαίνοντας οτιδήποτε έχει παρουσιάσει η βρετανική φίρμα μέχρι σήμερα και η οποία θα φροντίσει να πλαισιώσει τις επιδόσεις με αντίστοιχες δόσεις πολυτελούς όσο και σπορ εκκεντρικότητας.

Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε την ονομασία που θα υιοθετήσει τελικά το νέο της υπεραυτοκίνητο το οποίο έχει ήδη συστηθεί ως γνήσιος διάδοχος της θρυλικής F1 έχοντας ήδη δώσει την υπόσχεση να αποτελέσει την ταχύτερη McLaren που κατασκευάστηκε ποτέ –ρεκόρ το οποίο ανήκε στην F1 για πάνω από 20 χρόνια.

Για του λόγου το ακριβές, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η βρετανική φίρμα, η Speedtail την οποία η McLaren συνοδεύει από τον χαρακτηρισμό Hyper-GT. θα έχει μέγιστη ταχύτητα 391 χλμ./ώρα υπερβαίνοντας το αντίστοιχο μέγεθος της F1 κατά σχεδόν 5 χλμ. καθώς και κατά 50 χλμ. αυτό της P1.

Όπως επίσης έχει γνωστοποιηθεί, η Speedtail θα κατασκευαστεί σε 106 μονάδες οι οποίες έχουν ήδη βρει τους ιδιοκτήτες τους πολύ πριν την πρώτη πριν την πρώτη επίσημη ανακοίνωση που αφορούσε την έλευσή της το Νοέμβριο του 2016.

Σε ό,τι αφορά την αποκάλυψή της, αυτή αναμένεται πριν το τέλος της χρονιάς αν και οι παραπάνω 106 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά νωρίτερα σε μια κεκλεισμένων των θυρών εκδήλωση.

Μέχρι τότε, η McLaren πλην της μέγιστης ταχύτητας στην οποία «στοχεύει», έχει δημοσιοποιήσει μόνο μια σειρά αφαιρετικών σκίτσων της Speedtail ή ΒP23 όπως είναι η κωδική της ονομασία και όπως ήταν μέχρι πρότινος γνωστή.

Έχει διευκρινίσει επίσης ότι εκτός από το στέμμα της ταχύτητας η Speedtail θα φέρει τον τίτλο και της πολυτελέστερης πρότασης της φίρμας ενώ θα προσφέρει αναρίθμητες επιλογές δια χειρός, McLaren Special Operations Division, ούσα σε θέση να «αντιμετωπίσει» την περιώνυμη πολυτέλεια και μοναδικότητα προτάσεων όπως η Bugatti Chiron.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα γνωστά στοιχεία που αφορούν το εκκεντρικότερο αλλά νόμιμο για το δρόμο δημιούργημα των Βρετανών, η Speedtail θα έχει τριθέσια διάταξη όπως και η F1 ενώ την ισχύ της θα εξασφαλίζει ένα υβριδικό σύνολο ανάλογο αυτού της P1 το οποίο θα προσφέρει ωστόσο ακόμα περισσότερη ισχύ.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024