Ανθρωπιστική βοήθεια προσφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους ανθρώπους της ανατολικής Αττικής που δοκιμάζονται έντονα τις τελευταίες ώρες λόγω των πυρκαγιών.
Αρχικά τα έσοδα της σημερινής (24/7) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα δοθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση οικογενειών.
Ακόμα μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη αποφασίστηκε η ενοικίαση ξενοδοχείου κοντά στην περιοχή των πυρκαγιών, ούτως ώστε να φιλοξενηθούν τις επόμενες μέρες όσοι έχασαν τις οικίες τους και τις περιουσίες τους στη φωτιά.
Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας pic.twitter.com/YvmLMThbCJ
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.