Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Livescore : ΠΑΟΚ - Βασιλεία (2-1 Τελικό)

Livescore : ΠΑΟΚ – Βασιλεία (2-1 Τελικό)

«Σέντρα» στη νέα σεζόν κάνει και επίσημα το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στις 20:30 στην Τούμπα τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

«Σέντρα» στη νέα σεζόν κάνει και επίσημα το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στις 20:30 στην Τούμπα τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Δικέφαλος με τη στήριξη και του κόσμου του (το γήπεδο θα είναι κατάμεστο) θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι στον 3ο προκριματικό γύρο τον περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας (εφόσον περάσει το εμπόδιο των Ελβετών).

Ο πονοκέφαλος του Ράζβαν Λουτσέσκου τις προηγούμενες μέρες ήταν να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Μπίσεσβαρ.

Φαίνεται ότι κατέληξε στον Ελ Καντουρί, παρότι σημαντικές πιθανότητες είχε και ο Ουάρντα.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης στο τέρμα, ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Μάτος δεξιά στην άμυνα με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βαρέλα και Κρέσπο, οι Μαουρίσιο και Κάνιας στη μεσαία γραμμή έχοντας πιο μπροστά τους τον Πέλκα, ο Λημνιός δεξιά στην επίθεση, ο Ελ Καντουρί αριστερά και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του και κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς στην Ελβετία.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Λάμπρου.

Εκτός έμειναν (από αυτούς που δηλώθηκαν στην Ευρώπη) ο Μαλεζάς και ο Μυστακίδης, αλλά και οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Λύρατζης, Χαρίσης και ο τραυματίας Μπίσεσβαρ.

Η Βασιλεία ήρθε στην Ελλάδα με απουσίες καθώς από το σημερινό (24/7) ματς θα λείψουν οι τραυματίες Βιντμέρ, Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ.

Η ελβετική ομάδα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Όμλιν κάτω από τα δοκάρια, Φρέι και Σούτσι στο κέντρο της άμυνας, με τον Πετρέτα δεξιά και τον Ριβέρος αριστερά, στο κέντρο θα είναι οι Ζούφι και Ντιέ, πιο μπροστά του ο Καλούλου, δεξιά στην επίθεση ο Στόκερ, αριστερά ο Μπουά και στην κορυφή ο Αζέτι.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024