Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του εκτάκτου Συμβουλίου Άμυνας με θέμα τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε, στο υπουργείο, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, μετά από αίτημα του τελευταίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας, ενώ ο αμερικανός πρέσβης εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια της αμερικανικής κυβέρνησης για τα θύματα της τραγωδίας στην Αττική και την προθυμία να παράσχουν οι ΗΠΑ οποιαδήποτε βοήθεια κριθεί απαραίτητη. Υπενθυμίζεται, πως στις επιχειρήσεις κατά των πυρκαγιών συμμετέχουν και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη των ΗΠΑ.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις