Πιο πιθανό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο απόσυρσης του Τζον Τέρι από την ενεργό δράση.
Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Άστον Βίλα και μερικούς μήνες πριν «κλείσει» τα 38 έτη ζωής ο Άγγλος αμυντικός εξετάζει το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.
Στο παρελθόν ο Τέρι είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική, ενώ όπως αναφέρει η «Mirror» το «Sky Sports» του έχει προτείνει ρόλο σχολιαστή στη θέση του Τιερί Ανρί ο οποίος έχει πλέον ενεργό ρόλο στην προπονητική.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.