Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μουτσινάς βάφει τα μαλλιά της Μακρυπούλια

Ο Μουτσινάς βάφει τα μαλλιά της Μακρυπούλια

Άλλαξε επάγγελμα;

Για την Ζέτα Μακρυπούλια οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει! Μετά από έναν φορτωμένο χειμώνα και άλλον έναν απαιτητικό, που έρχεται, έχει πάει στον αγαπημένο της προορισμό. Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου είναι μαζί της και όλο το νησί της Πάρου ακούει τα δυνατά τους γέλια.

Φωτογραφίες με μαγιό, κρέμες προσώπου και αστεία βίντεο δεν λείπουν από την σελίδα της στο Instagram! Όπως το βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά να της βάφει τα μαλλιά!

Κορίτσια έχω να σας προτείνω μια πολύ ωραία άσκηση εμπιστοσύνης! Θα σας δέσει ακόμα περισσότερο με τους φίλους σας και θα έχετε πάντα βαμμένη ρίζα! Το καλοκαιράκι λοιπόν που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε κομμωτηριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας ετοιμάσει ένα τσαντάκι με τη βαφή σας. Ζητήστε του να σας δώσει οδηγίες και δοσολογίες!Έπειτα κοιτάξτε το φίλο σας στα μάτια και πείτε του: «Θέλω να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί, σε εμπιστεύομαι τόσο που είμαι έτοιμη να αφήσω τα μαλλάκια μου στα χέρια σου!» Αφεθείτε, διασκεδάστε το και τι μπορεί να πάει στραβά??? Καλοκαίρι είναι! Όλα περνούν!🙏 ————————————————— Σ´ευχαριστω @nikosmoutsinas ❤ ————————————————— #friends #mysummer #trust #happymoments #summer2018 @gdaskalos @matinanikolaou @stefanos.vasilakis @yianniskapeleris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024