Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΑΕΚ και Ατρόμητος

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα ΑΕΚ και Ατρόμητος

Σε φιλικό αγώνα στο Περιστέρι

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι.

Ο Ατρόμητος παίζει σε λίγες ημέρες το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς, η ΑΕΚ έχει ακόμη χρόνο μέχρι 7-8 Αυγούστου και τα προκριματικά του Champions League. Ειδικά για την Ένωση υπάρχει χρόνος και… χώρος να βελτιωθεί.

Η Ένωση είχε δοκάρι, 2-3 καλές φάσεις για να σκοράρει, την ώρα που Πόνσε, Μάνταλος και Αλεφ ήταν εκτός και ο Μπογέ έπαιξε για 20 λεπτά στο τέλος δίχως να προλάβει να δείξει πολλά παρά μόνο διάθεση. Αγωνία στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς. Ο Ατρόμητος παραμένει στιβαρή ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, αλλά έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων και στην ανάπτυξη.

Στο πρώτο ημίχρονο, στη μεγαλύτερη διάρκεια ο Ατρόμητος ήταν πιο επικίνδυνος, πιο πιεστικός και πιο απειλητικός. Η ΑΕΚ δεν είχε οργάνωση, τα χαφ δεν βοήθησαν (έλειπε οργανωτής) σε αυτό και τα… εύκολα λάθη έκαναν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να φωνάζει πολλές φορές από τον πάγκο. Οι ατομικές ενέργειες Αλμπάνη, Μπακασέτα και Λιβάγια δεν… έφταναν και η ΑΕΚ έμοιαζε πολύ δυσκίνητη, ειδικά με φορ τον Γιακουμάκη.

Το 4-2-3-1 με τους Σιμόες-Γαλανόπουλο δεν λειτούργησε, ενώ ο Ατρόμητος με την πίεση των χαφ (Μάντσον-Γαρουφαλιάς) και των επιθετικών (Μανούσος-Μούγιακιτς-Κουλούρη-Ν’ Σικουλού) έπαιρνε εύκολες μπάλες. Ωστόσο, ο Λιβάγια κατάφερε να απειλήσει και να έχει δοκάρι στο 29’, ενώ ο Αλμπάνης πλησίασε στο γκολ στο 45’ με λόμπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος άλλαξε πρόσωπα, ενώ ο Ουζουνίδης μόνο τον Χουλτ με τον Αλμπάνη.

Η ΑΕΚ είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, όμως δίχως φάσεις και οι Περιστεριώτες περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Η Ενωση είχε μια μεγάλη φάση για γκολ με τον Γιακουμάκη στο 68’ και στο 72’ μπήκε ο Μπογέ. Ο Αργεντίνος έπαιξε σέντερ φορ με τον Λιβάγια δίπλα του, αν και πολλές φορές άλλαζαν ρόλους. Λίγα λεπτά μετά ο Ουζουνίδης τον έβαλε δεξιά στην επίθεση. Το ματς δεν είχε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και έτσι έμεινε στο 0-0, με την ΑΕΚ για τρίτο σερί φιλικό να μην σκοράρει.

Ο Σιδηρόπουλος έδωσε κίτρινη κάρτα στους Λαμπρόπουλο (19’), Μπακασέτα (59’), Ρισβάνη (28’), Μπρούνο (67’)

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-2-3-1): Μπάρκας (61’ Τσιντώτας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (61’ Τσιγκρίνσκι), Οικονόμου (61’ Τσόσιτς), Λόπες (86’ Μπότος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (81’ Γιαννούτσος), Αλμπάνης (46’ Χουλτ), Λιβάγια (86’ Γιούσης), Μπακασέτας, Γιακουμάκης (72’ Μπογέ)

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι, 4-4-2): Μίρκοβιτς (46’ Μέγερι), Νάτσος, Χατζηϊσαίας (46’ Καρασαλίδης), Ρισβάνης (81’ Στρούγγης), Γιαννούλης (46’ Σάκιτς, 85’ Ιμερι), Γαρουφαλιάς (46’ Μπουσούλατζιτς), Μάντσον (46’ Ούμπιδες), Μανούσος (77’ Νταβιώτης), Ενσικουλού (46’ Μπρούνο), Μούγιακιτς (46’ Βασιλακάκης), Κουλούρης (46’ Κωτσόπουλος)

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024