Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέοι βομβαρδισμοί στη Γάζα - Νεκροί τέσσερις Παλαιστίνιοι

Νέοι βομβαρδισμοί στη Γάζα – Νεκροί τέσσερις Παλαιστίνιοι

Τα ισραηλινά πυρά είχαν ως στόχο ένα παρατηρητήριο της Χαμάς, της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει τη Γάζα, σύμφωνα με πηγές των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας

«Στρατιωτικούς στόχους σε όλη τη λωρίδα της Γάζας» βομβάρδισαν ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη και άρματα, σε αντίποινα για τα «πυρά» εναντίον ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τον παλαιστινιακό θύλακα.

Όπως ανακοίνωσε ο στρατός, οι ισραηλινοί στρατιώτες δέχτηκαν πυρά κατά τη διάρκεια «βίαιων ταραχών κατά μήκος του φράχτη ασφαλείας».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανέφερε ότι τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη νότια λωρίδα της Γάζας, ενώ συμμετείχαν σε διαδήλωση κοντά στα σύνορα.

Τα ισραηλινά πυρά είχαν ως στόχο ένα παρατηρητήριο της Χαμάς, της ισλαμιστικής οργάνωσης που ελέγχει τη Γάζα, σύμφωνα με πηγές των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Από τις 30 Μαρτίου οι Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν συνεχώς καταγγέλλοντας τον ισραηλινό αποκλεισμό της Γάζας και ζητώντας την επιστροφή των Παλαιστίνιων προσφύγων που εκδιώχθηκαν από τα εδάφη τους το 1948, όταν ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ, ενώ περισσότεροι από 100 έχουν σκοτωθεί στις συγκρούσεις που σημειώνονται στις συγκεντρώσεις αυτές, κοντά στο φράχτη ασφαλείας που χωρίζει τη λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024