Ο Χάμζα Γιουνές συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια και στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει τη φανέλα των κίτρινων. Ο Τυνήσιος επιθετικός τόνισε πως αποτελούν κίνητρο του οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δήλωσε ότι θέλει να γίνει κι εκείνος κομμάτι της σπουδαίας ιστορίας του Άρη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.