Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για ποδηλατάδα πήγαν Μητσοτάκης - Αμυράς

Για ποδηλατάδα πήγαν Μητσοτάκης – Αμυράς

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν φοβάται τις ανηφόρες, όπως εξήγησε και στον βουλευτή του Ποταμιού

Στο Ποτάμι υπάρχει τρικυμία για τα επόμενα βήματα μετά την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ, με τους βουλευτές του να κοιτούν «δεξιά» και «αριστερά». Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με μια κοινή αθλητική δραστηριότητα που είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Αμυράς φουντώνει τη σεναριολογία. Ήταν η ποδηλατάδα τους… αθώα ή προαναγγελία για κάτι… περισσότερο.

Ο Βηματοδότης αποκαλύπτει σχετικά με την κοινή εξόρμηση των δύο: «Σε μία από τις ατέλειωτες συζητήσεις στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εντοπίζει στα έδρανα του Ποταμιού τον Γιώργο Αμυρά και του κάνει νόημα να έρθει κοντά του. Ο Αμυράς άλλο που δεν ήθελε, αφού ως γνωστόν είναι με το ένα πόδι στη ΝΔ και δεύτερος επιλαχών στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, βεβαιώθηκε πως δεν τον βλέπει ο Στ. Θεοδωράκης και πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη. Σχεδόν ψιθυριστά ο πρόεδρος της ΝΔ του είπε: «Δεν πάμε καμιά ποδηλατάδα να ξεσκάσουμε»…

»Εδώ, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, θέλω να αναφέρω τούτα: Πρώτον, ο κ. Αμυράς είναι ποδηλάτης και διαφημίζει παντού τα ποδήλατα. Ακόμα και στον Αρχιεπίσκοπο έταξε ποδήλατο (αλλά δεν του έδωσε). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάλι κάνει και αυτός συχνά ποδήλατο. Ετσι έδωσαν ραντεβού στον Υμηττό.

»Εμφανίστηκαν και οι δύο με πλήρη εξάρτυση. Ο κ. Αμυράς για να μην κουράσει τον πρόεδρο της ΝΔ του είπε ότι επέλεξε μια διαδρομή χωρίς… ανηφόρες. Ο κ. Μητσοτάκης τον κοίταξε παράξενα και του είπε: «Και ποιος σου είπε εσένα ότι φοβάμαι τις ανηφόρες;»»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024