Η Σκάρλετ θα έχει πλέον μια νέα ζωή στον Πειραιά

Σε νέο σπιτικό σε μια γειτονιά του Πειραιά βρίσκεται το «κόκκινο κουτάβι», το θηλυκό σκυλάκι που ασυνείδητοι έβαψαν ολόκληρο με μπογιά (πιθανότατα με βαφή μαλλιών), με αποτέλεσμα να έχει ποτίσει το δέρμα του.

Οπως κατήγγειλε στις 12 Ιουλίου η Μαρία Βαζούρα, το άτυχο τετράποδο (ηλικίας περίπου τριών μηνών) είχε μαζί του ένας αλλοδαπός στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας, ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το πήρε βαμμένο (!) από την Ομόνοια.

Η ίδια μετέφερε την -υγιέστατη κατά τ’ άλλα- σκυλίτσα στην κτηνιατρική κλινική «Κυανούς Σταυρός» της Ειρήνης Ταπούτη στην Νέα Λάμψακο και, όπως έγραψε χθες στo Facebook, η μικρή Σκάρλετ υιοθετήθηκε από την Λία και τον Παντελή που ζουν στον Πειραιά.

«Εγώ που κοινοποίησα την υπόθεση ανέλαβα τα έξοδα του ζώου μέχρι να υιοθετηθεί και δεν ανέφερα ποτέ ότι χρειάζεται οικονομική βοήθεια» επισημαίνει η ίδια, υποστηρίζοντας ότι μια αγγλική οργάνωση συγκέντρωνε χρήματα για το συγκεκριμένο κουτάβι: «Κανένας δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου. Πώς θα βοηθούσαν αφού με μένα δεν μίλησε κανείς από την οργάνωση τους; Και πώς αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο χωρίς τη συγκατάθεση μου;»

Εκείνη επικοινώνησε με την οργάνωση και, όπως αναφέρει, έλαβε την εξής απάντηση: «Θα κατέβει η ανάρτηση από την σελίδα της οργάνωσης (…) τα άτομα που έστειλαν 70 λίρες δεν επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματα, αλλά να αξιοποιηθούν για κάποιο άλλο κουτάβι ή για την χρηματοδότηση στειρώσεων που γίνονται σε κλινική στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr