Αιματηρές συγκρούσεις στη Νικαράγουα με δέκα νεκρούς
Οι πολύνεκρες συγκρούσεις ανάμεσα στους εξεγερμένους και τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζονται στη Νικαράγουα με τελευταίο τραγικό απολογισμό δέκα νεκρούς, στην πόλη Μασάγια.
Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν σε επιθέσεις που εξαπέλυσαν φιλοκυβερνητικές δυνάμεις την Κυριακή εναντίον πόλης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο εξεγερμένων στη νότια Νικαράγουα, ανακοίνωσε οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εξι πολίτες, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι, και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν στη Μασάγια, πόλη που βρίσκεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας Μανάγκουα και απέχει περίπου τριάντα χιλιόμετρα από αυτήν, σύμφωνα με την Ενωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη Νικαράγουα.
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!


