Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Αντί απαντήσεων ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του πετούν λάσπη

ΝΔ: Αντί απαντήσεων ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του πετούν λάσπη

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι ο δικηγόρος του Δημήτρη Τσίπρα, Γιάννης Ματζουράνης, με την παρέμβαση του στο ΣΚΑΙ παραδέχθηκε πως ο πελάτης του δικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα που υπέβαλε η εταιρεία του για να λάβει δημόσιο έργο, καθώς και ότι δεν εξέτισε ποινή λόγω παραγραφής ελέω του νόμου Παρασκευόπουλου

Με νέα ανακοίνωση της επανέρχεται η Νέα Δημοκρατία στο θέμα του αδερφού του πρωθυπουργού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι ο δικηγόρος του Δημήτρη Τσίπρα, Γιάννης Ματζουράνης, με την παρέμβαση του στο ΣΚΑΙ παραδέχθηκε πως ο πελάτης του δικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα που υπέβαλε η εταιρεία του για να λάβει δημόσιο έργο, καθώς και ότι δεν εξέτισε ποινή λόγω παραγραφής ελέω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η ΝΔ καλεί, δε, τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα για την «προσφιλή τακτική τους» να πετούν λάσπη, να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους λάσπη», σημειώνει αρχικά η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως δια του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στον Σκάι, ο κ. Ματζουράνης, παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Ύστερα από αυτά, τίθεται ευθέως το ερώτημα: σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα ΜΜΕ και την αξιωματική αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο;».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024