Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία σφαίρα από καθρέπτη ζητά τον οβολό σας

Μία σφαίρα από καθρέπτη ζητά τον οβολό σας

Λέτε να τα καταφέρουν;

Οι αρχιτέκτονες Bjarke Ingels και Jakob Lange, του γραφείου BIG, ξεκίνησαν μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για να εγκαταστήσουν μια τεράστια, φουσκωτή εγκατάσταση, που θα είναι φτιαγμένη από γυαλί σε σχήμα σφαίρας στο φετινό φεστιβάλ «Burning Man» και προσφέρουν «ζουμερά προνόμια» σε αντάλλαγμα για δωρεές.

Η εκστρατεία του ιδρυτή της BIG και ενός από τους συνεργάτες του, που ξεκίνησε στην ιστοσελίδα Indiegogo, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια τους επόμενους δύο μήνες για ένα «τεράστιο ανακλαστικό κομμάτι τέχνης» που ονομάζεται The Orb.

Αν επιτευχθεί, θα ανεγερθεί σε κεντρικό σημείο του φεστιβάλ, το οποίο λαμβάνει χώρα στην έρημο της Νεβάδα στα τέλη Αυγούστου. Μέχρι στιγμής, έχουν διατεθεί συνολικά $ 1.610 από εννέα υποστηρικτές.

Αγκυροβολημένο στο έδαφος από έναν ιστό από χάλυβα με κλίση 32 μέτρων, το μπαλόνι θα φουσκώνει σε ένα 500.000ο μέγεθος της επιφάνειας της γης και θα έχει διάμετρο περίπου 30 μέτρα.

Θα χρησιμοποιηθεί ως κατευθυντήριος φάρος για ξενώνες στο φεστιβάλ, αντανακλώντας τα πλήθη κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα λάμπει τη νύχτα από τα φώτα που τοποθετούνται τριγύρω.

«Το Orb είναι ένας καθρέφτης για τους λάτρεις της γης – αντανακλώντας τη μέρα που περνάει, την εξελισσόμενη ζωή και άλλα έργα τέχνης κάτω από αυτό – ένας νέος πλανήτης για τους φιλάθλους sci-fi, ένας τρόπος για τους ταξιδιώτες ή απλά μια τεράστια μπάλα ντίσκο σε όσους αγαπούν ένα καλό πάρτι» γράφεται ως περιγραφή στην ιστοσελίδα που ζητάει επιχορήγηση.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουν!

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024