![Μουντιάλ 2018 : Ομπρέλα μόνο για τον Πούτιν [Εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/07/2-22.jpg)
Μουντιάλ 2018 : Ομπρέλα μόνο για τον Πούτιν [Εικόνες]
Η βροχή άρχισε να πέφτει καταρρακτωδώς και όλοι έγιναν μούσκεμα, εκτός από τον Πούτιν για τον οποίο βρέθηκε... ως διά μαγείας ομπρέλα
Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε η απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου στον τελικό του Μουντιάλ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να κλέβει την παράσταση, καθώς ήταν ο μόνος που κατάφερε να μείνει… στεγνός.
Στην εξέδρα της απονομής βρίσκονταν ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, οι ηγέτες των δύο φιναλίστ Εμανουέλ Μακρόν και Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, καθώς και κάποιοι αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου.
Η βροχή άρχισε να πέφτει καταρρακτωδώς και όλοι έγιναν μούσκεμα, εκτός από τον Πούτιν για τον οποίο βρέθηκε… ως διά μαγείας ομπρέλα.
Putin: First rule in KGB
*Never forget your umbrella, even its mid-July#WorldCup18 pic.twitter.com/7YCFB9Ivds— Jack Gabriel (@jackgabriel) July 15, 2018
Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα άνδρες της ασφάλειας φρόντισαν να φέρουν ομπρέλες ώστε να προφυλαχθούν από τη βροχή και οι υπόλοιποι επίσημοι.
- Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Σπένσερ από τον Ολυμπιακό
- Ruvan Wijesooriya & Nick Zinner: Η underground σκηνή της Νέας Υόρκης παίρνει σάρκα και οστά στην Αθήνα
- Νέο τηλεσκόπιο γυρίζει την «μεγαλύτερη κοσμική ταινία όλων των εποχών»
- Ιράν: Θα υπάρξει άμεση απάντηση σε κάθε απειλή – Επικαλείται τη δέσμευση των ΗΠΑ να συγκρατήσουν το Ισραήλ
- Σκας από τη ζέστη; Σε νιώθουμε!
- Πετράλωνα: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η διαχείριση του σοκ των κατοίκων» αποκαλύπτει διασώστης του Ερυθρού Σταυρού


