Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικός Mundial : Αυξημένη η πίεση στη Γαλλία μετά το χαμένο Euro

Τελικός Mundial : Αυξημένη η πίεση στη Γαλλία μετά το χαμένο Euro

Ο τελικός του Mundial θα έχει μια παραπάνω πίεση για τη Γαλλία λόγω... Πορτογαλίας αναφέρει ο Κάρλος Μπιάνκι σε άρθρο του στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Κροατία

Τη δίκαιη συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό του Mundial της Ρωσίας, σημειώνει με άρθρο στην εφημερίδα της Αργεντινής Clarin o Κάρλος Μπιάνκι.

«Η Κροατία, παρόλο που έπαιξε τρεις παρατάσεις, κατέληξε να τρέχει περισσότερο από έναν αντίπαλο που δεν είχε χαρακτήρα. Η Αγγλία έχει τεχνικά καλούς και γρήγορους παίκτες. Όμως μπροστά σε μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά της Κροατίας, που δεν δίνει χώρους, της κόστισε. Η συμμετοχή της Κροατίας στην τελικό έφτασε άξια. Με τη Δανία και τη Ρωσία έκανε αρκετά για να κυριαρχήσει. Όταν βλέπουμε τους Κροάτες στο τελικό, αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε εάν η Αργεντινή είχε έρθει στην πρώτη θέση στον όμιλό τους. Η Γαλλία ήταν τυχερή να αντιμετωπίσει μια Αργεντινή σε τέτοια κατάσταση, μια Ουρουγουάη που δεν είχε τον καλύτερό της παίκτη σε εκείνο το παιχνίδι και ένα Βέλγιο που φάνηκε ικανοποιημένο από το να φτάσει στα ημιτελικά», έγραψε ο πρώην προπονητής της Ρόμα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς.

«Η Κροατία έχει την κληρονομιά από το σχολείο της παλιάς Γιουγκοσλαβία που είναι γνωστό για την αγωνιστικότητα του. Είχαν πάντα πολύ καλούς παίκτες, όπως σήμερα Μόντριτς και Ράκιτιτς . Η Γαλλία, θα επιδιώξει να επιβάλει το ρυθμό ενάντια σε έναν κουρασμένο αντίπαλο, ο οποίος έχει επίσης μια ημέρα λιγότερο ανάπαυσης. Η κύρια δύναμή της είναι πίσω. Η Γαλλία είναι το φαβορί, αν και ο τελικός του Euro 2016 που χάθηκε απέναντι στην Πορτογαλία θα αυξήσει την πίεση».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024