Τόμιτς τριετίας στον Ερυθρό Αστέρα
Μετά από 22 χρόνια στον Πειραιά αποφάσισε να ανοίξει φτερά ο Μίλαν Τόμιτς
Μετά από 22 χρόνια στον Πειραιά αποφάσισε να ανοίξει φτερά ο Μίλαν Τόμιτς.
Ο 45χρονος τεχνικός συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι στον πάγκο του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών.
Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου, φέτος θα αγωνίζονται στο Eurocup αφού δεν κατέκτησαν την Αδριατική Λίγκα, όμως με τον Τόμιτς στον πάγκο τους έχουν ως στόχο να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το τέλος της καριέρας του στα παρκέ, βρέθηκε για πολλά χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού ως βοηθός προπονητής, βοήθησε ακόμα και ως πρώτος όταν η ομάδα τον είχε ανάγκη και πλέον αποτελεί και επίσημα κόουτς του Ερυθρού Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια.
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
- Πυρ και μανία ο Σπανούλης μετά το νέο ναυάγιο της Εθνική – Τα έβαλε με τους παίκτες (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442