Ο υπουργός Αμυνας έλεγε ότι δεν θα είναι στην οικογενειακή φωτογραφία ο πρωθυπουργός των Σκοπίων. Χθες άλλα είδαμε...

Είναι 4 Ιουλίου και ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στη Βουλή και απαντά σε ερώτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και την παρουσία του Ζόραν Ζάεφ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Αμυνας απαντά: «Ο κ. Ζάεφ δεν θα είναι στην οικογενειακή φωτογραφία της επικείμενης συνόδου του ΝΑΤΟ και η συμφωνία που υπέγραψαν Κοτζιάς – Ντιμιτρόφ δεν παράγει αποτελέσματα».

Συνεχίζοντας τις… προβλέψεις του ο κ. Καμμένος τόνιζε για τα Σκόπια: «Πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε εκλογές για να αλλάξει η πλειοψηφία στην Βουλή, ώστε να αλλάξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν υπογράφει την συμφωνία, μετά να γίνει δημοψήφισμα, νέα Βουλή, επικύρωση και στην συνέχεια όταν τελειώσουν όλα αυτά, τότε να κυρωθεί και εδώ, οπότε θα ισχύσει η πρόσκληση του ΝΑΤΟ.

Το άρθρο 2 αναφέρεται μόνο σε προκαταρκτικές συνομιλίες οι οποίες όμως δεν θα ξεκινήσουν τώρα. Αυτό προβλέπεται στην απόφαση της Ουάσιγκτον  του 1999 με Πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη, γιατί τότε ξεκίνησαν οι συμφωνίες εντάξεως της FYROM στο ΝΑΤΟ. Μην μπερδεύεστε με την  συνύπαρξη. Ο κ. Ζάεφ καλείται μόνο ως προς ένταξη χώρα που συμμετέχει στην  αποστολή στο Αφγανιστάν, όμως δεν θα βγάλει οικογενειακή φωτογραφία, ούτε θα κάνει κάτι άλλο. Θα γίνει πρόσκληση κατόπιν ολοκλήρωσης των προαπαιτουμένων, το έχουμε ήδη δει το κείμενο».

Αγνοια ή σκόπιμο ψέμα και παραπλάνηση; Η χθεσινή φωτογραφία από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ διαψεύδει παταγωδώς τον υπουργό Αμυνας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr