Ο Νίκος Κοτζιάς, περιστοιχισμένος από ομολόγους του, φωτογραφίζεται φορώντας ένα παραδοσιακό βολιβιανό ένδυμα που ανάγεται από την εποχή των Ίνκας

Στην πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Παζ, βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος συμμετείχε στη 2η υπουργική σύνοδο του Φόρουμ των Αρχαίων Πολιτισμών (Ancient Civilizations Forum – ACForum).

Οι συζητήσεις θα εστιαστούν στην λήψη μέτρων για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του ACForum, με έμφαση, μεταξύ άλλων, στην προστασία της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσής τους, την προώθηση της παγκόσμιας κατανόησης των αρχαίων πολιτισμών και της σημασίας τους στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.

Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βολιβίας, E. Morales, και τον υπουργό Εξωτερικών, F. Huanacuni.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε το υπουργείο Εξωτερικών στον λογαριασμό του στο Τwitter, o Νίκος Κοτζιάς άφησε τα… καπέλα του πίσω και περιστοιχισμένος από ομολόγους του φωτογραφίζεται φορώντας ένα παραδοσιακό βολιβιανό ένδυμα που ανάγεται από την εποχή των Ίνκας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr