Παίκτης το Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Κιθ Λάνγκφορντ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται μια ανάσα από τον αμερικανό γκαρντ, ο οποίος της επόμενες ώρες αναμένεται να ντυθεί στα πράσινα.
Ο 35χρονος άσος έχει αναδειχτεί δύο φορές πρώτος σκόρερ της Euroleague (2014, 2017) και μία μέλος της κορυφαίας πεντάδας (2014), με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν.
Την προηγούμενη σεζόν είχε επιλέξει αρχικά το κινεζικό πρωτάθλημα, συγκεκριμένα φόρεσε τη φανέλα των Σενζέν Λέοπαρντς, όμως τον Ιανουάριο του 2018 έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κίνας για να υπογράψει στις 18 Μαρτίου στην ισραηλινή Μακάμπι Ρισόν.
Παναθηναϊκός και Λάνγκφορντ έχουν φθάσει σε προφορική συμφωνία και απομένει να… πέσουν και οι υπογραφές.
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι