Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα ημιτελικά ο Ναδάλ, συγκλονιστικός Ντελ Πότρο

Στα ημιτελικά ο Ναδάλ, συγκλονιστικός Ντελ Πότρο

Νικητής στη «μαραθώνια» αναμέτρηση διάρκειας σχεδόν 5 ωρών ο Ισπανός

Ένας ημιτελικός που θα μνημονεύεται τα επόμενα χρόνια πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Σε έναν αγώνα αντοχής που κράτησε σχεδόν 5 ώρες, ο Ισπανός ήταν τελικά αυτός που βγήκε νικητής κάμπτοντας την σπουδαία αντίσταση του Αργεντινού.

Στο πρώτο σετ οι δύο αθλητές πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το 5-5. Στη συνέχεια ο Ναδάλ έσπασε το σερβίς του Αργεντινού και στη συνέχεια κέρδισε το δικό του κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Η εικόνα των γκέιμς παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο σετ το οποίο οδηγήθηκε τελικά στο τάι μπρέικ. Αν και ο Ισπανός είχε δύο ευκαιρίες να πάρει το σετ, ο Ντελ Πότρο έμεινε όρθιος και τελικά κατέκτησε το σετ (9-7), ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ίδιο ήταν το σκηνικό στο τρίτο σετ με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους και να φτάνουν μέχρι το 4-4. Στη συνέχεια ο Ντελ Πότρο κράτησε ξανά το σερβίς και κάνοντας μπρέικ πέρασε μπροστά στα σετ με 2-1.

Mε την πλάτη στον τοίχο ο Ισπανός πίεσε στο τέταρτο σετ, «έσπασε» το σερβίς του Ντελ Πότρο και κάνοντας το 6-4 έφερε την ισορροπία στα σετ.

Στο πέμπτο σετ κάνοντας «επίδειξη» της υπεράνθρωπης αντοχής του ο Ναδάλ έκανε νέο μπρέικ και πήρε σαφές πλεονέκτημα για τη νίκη. Τελικά εκμεταλλευόμενος την κόπωση του αντιπάλου του κατέκτησε το σετ με 6-4 και πήρε τη νίκη.

Στα ημιτελικά θα βρει μπροστά του τον «αναγεννημένο» Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Τζόν Ίσνερ θα μονομαχήσει με τον Κέβιν Άντερσον.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024