Με το «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες όχθες της κοιλάδας του Αχελώου υποδέχονται και καλωσορίζουν οι νέοι τους επισκέπτες της περιοχής τους.

Η κοιλάδα του Αχελώου βρίσκεται μεταξύ Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς και Δυτικής Ελλάδας. Τα βουνά και οι παραπόταμοι του Αχελώου προκαλούν για περιπέτεια. Πετρόχτιστα σπίτια και μοναστήρια με ιστορία, πλήθος πολιτιστικών μνημείων στολίζουν την όμορφη αυτήν περιοχή.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι νέοι της κοιλάδας του Αχελώου προετοιμάζουν τις καθιερωμένες πλέον εναλλακτικές καλοκαιρινές δραστηριότητες στο μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για δραστηριότητες φιλικές προς το ποτάμι, με οικολογική ευαισθησία και σεβασμό στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι χώροι θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες από τις 25 Ιουλίου, και οι μουσικές μπάντες της περιοχής, με το δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο, θα τους ταξιδέψουν στους μουσικούς δρόμους του Αχελώου, παραδοσιακούς και μοντέρνους.

Από τις 11 Αυγούστου μέχρι τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν 4 ρίβερ πάρτι: στις 11 Αυγούστου στον κάμπο Μεσοπύργου Άρτας, στις 12 στη θέση Δίλοφο (Γλύνικα) Πηγών Άρτας, στις 13 στη θέση Πέρδικα και Τσιφλίκι Μηλιανών Άρτας και στις 14 στη θέση Κράβαρη Μεσοπύργου Άρτας.

Εκτός από μουσική, χορό και μπάνιο στις πανέμορφες και γαλάζιες όχθες του ποταμού, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και διαδρομές με φουσκωτά σκάφη στους υδάτινους δρόμους του Αχελώου, που θα πραγματοποιεί, αφιλοκερδώς, τις αντίστοιχες ημέρες η εταιρεία EscapeWay Outdoor Activities.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr