Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η παραγωγή της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ για μεξικάνικο καρτέλ στο Νέο Μεξικό.
Ο διευθυντής του γραφείου Κινηματογράφου του Νέου Μεξικού Νικ Μανιάτις ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία «The Mule» του Ίστγουντ από την Warner Bros. Pictures και την Imperative Pictures, θα ξεκινήσει να γυρίζεται αργότερα αυτόν τον μήνα στο Λας Κρούσες.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον Ίστγουντ οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν και Μίχαελ Πένα.
Το «The Mule» βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και σε ρεπορτάζ του περιοδικού The New York Times, και αφορά έναν άνδρα στη δεκαετία του 1980, βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος γίνεται έμπορος ναρκωτικών και μεταφορέας για το μεξικάνικο καρτέλ.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας