Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέρκελ στηρίζει την πρόταση της Μέι για το Brexit

Η Μέρκελ στηρίζει την πρόταση της Μέι για το Brexit

Παρά την πολιτική κρίση, στην οποία βυθίζεται η Βρετανία με τα μέλη της κυβέρνησης της Μέι να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, η πρωθυπουργός φαίνεται πως βρίσκει συμμάχους στο εξωτερικό

Παρά την πολιτική κρίση, στην οποία βυθίζεται η Βρετανία με τα μέλη της κυβέρνησης της Μέι να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, η πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, φαίνεται πως βρίσκει συμμάχους στο εξωτερικό.

Η καγκελάριος Άνγελα Μέρκελ καλωσόρισε τις προτάσεις της βρετανικής κυβέρνησης της Μέι για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ότι αυτές αποτελούν ένα «ολόκληρο βήμα προόδου» στη διαδικασία του Brexit.

«Θα παραμείνουμε Ευρωπαίοι ακόμη και αν δεν είμαστε στην ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε, πλάι στην Μέι στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος της συνόδου για τα δυτικά Βαλκάνια στο Λονδίνο.

«Με τη Βρετανία να υποβάλει τη λευκή βίβλο, αυτό ήταν ένα ολόκληρο βήμα προόδου και εμείς ως 27… θα επεξεργαστούμε μια θέση και θα δώσουμε μια κοινή απάντηση. Αλλά είναι καλό ότι οι προτάσεις βρίσκονται στο τραπέζι – αυτό μπορώ να πω προς το παρόν χωρίς να υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες», σημείωσε η Μέρκελ.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024