
Η πρεσβευτής της FIFA καλεί τους Άγγλους οπαδούς στη Ρωσία για τον ημιτελικό
Ο αριθμός των Άγγλων οπαδών στη Ρωσία υπήρξε μικρός, λόγω των διπλωματικών εντάσεων ανάμεσα στις δύο χώρες για τη δηλητηρίαση ενός πρώην διπλού πράκτορα της Ρωσίας και της κόρης του
Η Βικτόρια Λοπίρεβα, λαμπρή πρεσβευτής της FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και πρώην Μις Ρωσία, προέτρεψε τους οπαδούς της Αγγλίας να αγνοήσουν τις προτροπές των πολιτικών τους και να ταξιδέψουν στη χώρα της για να υποστηρίξουν την Εθνική ομάδα τους στον ημιτελικό της Τετάρτης (11/7) ενάντια στην Κροατία.
Ο αριθμός των Άγγλων οπαδών στη Ρωσία υπήρξε μικρός, λόγω των διπλωματικών εντάσεων ανάμεσα στις δύο χώρες για τη δηλητηρίαση ενός πρώην διπλού πράκτορα της Ρωσίας και της κόρης του, και τώρα εξαιτίας του θανάτου ενός αστυνομικού που βρέθηκε δηλητηριασμένος με την ίδια ουσία.
«Το ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό από την πολιτική, επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στην πολιτική πρέπει να επικεντρωθούν στην πολιτική και οι άνθρωποι που εργάζονται στο ποδόσφαιρο πρέπει να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο» δήλωσε σε συνέντευξή της η Λοπίρεβα, εσχάτως παντρεμένη με τον Ρώσο διεθνή επιθετικό Φιοντόρ Σμόλοφ. «Και τώρα θέλω να πω στους Άγγλους οπαδούς: “Παιδιά, ελάτε στη Ρωσία για να στηρίξετε την Εθνική ομάδα σας επειδή έφτασε στον ημιτελικό”».
Η Αγγλία θα παίξει τον πρώτο ημιτελικό της σε Παγκόσμιο Κύπελλο ύστερα από 28 χρόνια και συγκεκριμένα από το Μουντιάλ της Ιταλίας, το 1990.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



