
Ο Γουόκερ στέλνει φανέλες στα διασωθέντα παιδιά στην Ταϊλάνδη
Ο Κάιλ Γουόκερ εξέφρασε δημόσια την πρόθεσή του να στείλει να στείλει φανέλες στα διασωθέντα παιδιά στην Ταϊλάνδη, ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια του κοινού
Το μεσημέρι της Τρίτης (10/07) διαδόθηκε μία εξαιρετικά ευχάριστη είδηση από την Ταϊλάνδη, όπου η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Wild Boars και του 25χρονου προπονητή τους στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Στις 23 Ιουνίου το σπήλαιο στο οποίο είχαν εισέλθει πλημμύρισε, με συνέπεια να εγκλωβιστούν μέσα για τις επόμενες 17 ημέρες.
Κατόπιν της εν λόγω είδησης, ο ακραίος μπακ της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του και ενημέρωσε πως έχει σκοπό να στείλει φανέλες στους διασωθέντες, ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια του κοινού ώστε να το κάνει πράξη.
«Καταπληκτική είδηση πως όλα τα παιδιά από την Ταϊλάνδη είναι εκτός σπηλιάς και ασφαλή. Θα ήθελα να τους στείλω φανέλες. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με τη διεύθυνση αποστολής;», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο 28χρονος, του οποίου η ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την εθνική Κροατίας το βράδυ της Τετάρτης (11/07, 21:00), στο πλαίσιο της φάσης των ημιτελικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.
Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση:
Amazing news that all of the Thai kids are out of the cave safely! I’d like to send out shirts to them! Is there anyone who can help with an address? @England pic.twitter.com/pQYwW4SPh7
— Kyle Walker (@kylewalker2) 10 Ιουλίου 2018
- Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές τη Δευτέρα σε 15 περιοχές
- «Ο Σατανάς θα έρθει να σε κυνηγήσει»: Η προειδοποίηση του Μελ Γκίμπσον πριν από τη νέα ταινία για την Ανάσταση
- Πετρέλαιο: Το Μπρεντ πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο
- Σχέση: Ο χωρισμός δεν σημαίνει και το τέλος των συναισθημάτων
- Εξοχικές κατοικίες: Αυξάνονται οι τιμές για αγορά – Οι ακριβότερες περιοχές
- ΗΠΑ: Έπληξαν για ένατη συνεχόμενη νύχτα το Ιράν – Η Τεχεράνη λέει ότι στοχοποίησε αμερικανικά αεροσκάφη



