Παίκτης των Ντάλας Μάβερικς με κάθε επισημότητα είναι από την Τρίτη (10/7) ο Λούκα Ντόνσιτς.
Οι Τεξανοί εξαγόρασαν τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σλοβένου σταρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκαναν επίσημα δικό τους τον 19χρονο γκαρντ.
«Περίμενα πολύ καιρό, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω και αυτό θέλω να κάνω» ήταν οι δηλώσεις του ενθουσιασμένου πρωταθλητή Ευρώπης με τη «βασίλισσα» και τη Σλοβενία.
Το rookie συμβόλαιο θα αποφέρει στον Ντόνσιτς 5,5 εκατ. δολάρια τον πρώτο χρόνο και 6,4 εκατ. τον δεύτερο.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.