Τι κι αν κάνει τον σκληρό, τι κι αν επιτίθεται με σφοδρότητα στους πολιτικούς του αντιπάλους (και σε ορισμένους δημοσιογράφους) μέσα από το Διαδίκτυο.

Υπάρχουν και ρομαντικές στιγμές για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Όπως ότι εκτιμά ιδιαιτέρως το καλό κρασί και το απολαμβάνει έστω και… ινκόγκνιτο.

Ο λόγος, σύμφωνα με το «Βηματοδότη» για τον  Παύλο Πολάκη που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην πανέμορφη Σίκινο, στο επισκέψιμο οινοποιείο Μαναλή, το οποίο φημίζεται για το ρομαντικό του ηλιοβασίλεμα. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Σαντορίνη…

Το συγκεκριμένο οινοποιείο θεωρείται… must για τους οινογνώστες αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν μια μοναδική στιγμή στους αμπελώνες και στην όμορφη βεράντα του. Ο Παύλος Πολάκης σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων του οινοποιείου εμφανίστηκε μετά τις 8 με τη σύζυγό του (φωτογραφία). Εφτασαν με μοτοσικλέτα, ο ίδιος επαίρετο μάλιστα ότι ήρθε με τη μηχανή όπως παλιά. Κάθισαν στο εστιατόριο για κρασί και δείπνο αργότερα.

Το οινοποιείο είναι αγαπητό ως φαίνεται στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το έχει επισκεφθεί τα προηγούμενα χρόνια και ο Πρωθυπουργός μαζί την οικογένειά του σε ταξίδι ινκόγκνιτο κι αυτός! Ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου κ. Μαναλής, πρώην ένθερμος υποστηρικτής του ΠαΣοΚ, έλαμπε από χαρά στην υποδοχή. Ηταν, μαθαίνω, από τους πρώτους στο νησί που έγιναν φανατικοί Συριζαίοι και εξακολουθεί να είναι. Διαφορετικά δεν θα τον είχε επισκεφθεί ο κ. Πολάκης. Πάντως κατά την άφιξή του ο κ. Πολάκης στο ρομαντικό αυτό οινοποιείο συναντήθηκε με κόρη πρώην μεγαλο-υπουργού του ΠαΣοΚ που βρισκόταν στο νησί σε ιδιωτική επίσκεψη. Αλλά δεν την αναγνώρισε. Ωστόσο η κόρη πρόλαβε και τράβηξε μερικές φωτογραφίες…