Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος: Αμφιβάλλω αν θα σας ψηφίσουν ακόμα και οι συγγενείς σας

Λοβέρδος: Αμφιβάλλω αν θα σας ψηφίσουν ακόμα και οι συγγενείς σας

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων

Για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ χαρακτήρισε «μυθεύματα τα περί ενίσχυσης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων» και «πολιτική μπλόφα την καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια.

«Είστε η κυβέρνηση-κηλίδα του ασφαλιστικού, έχοντας καταργήσει το ΕΚΑΣ και τα οικογενειακά επιδόματα, έχοντας πετσοκόψει συντάξεις χηρείας και έχοντας τσακίσει τους ανάπηρους. Θέλετε να σας κρίνουν για εκείνα που λέτε και όχι για όσα κάνετε. Εξαιτίας όμως αυτών που πράττετε καταρρέετε. Αμφιβάλλω εάν θα σας ψηφίσουν ακόμη και αυτοί οι πρώτου βαθμού συγγενείς σας» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αδήλωτη εργασία και πρόσθεσε:

«Τα περί ενίσχυσης των αδυνάμων αποτελούν και φτηνό λαϊκισμό και μνημεία πολιτικής θρασύτητας.. Είναι ο μιθριδατισμός που αναπτύχθηκε στη δημαγωγία και στο ψέμα.. Όταν όμως συζητάμε για την επιβίωση του πολίτη οφείλατε στα ψέματα να είστε πιο φειδωλοί».

«Αν υπάρχει ένα κάποιο ελάχιστο ψήγμα αληθείας σε όσα προκλητικά μας είπατε περί ενίσχυσης των αδυνάμων είναι σε αυτές τις ίντσες και αυτά τα εκατοστά. Γιατί κανείς δεν διαφωνεί στο ότι δεν αφήσατε ούτε ίντσα, ούτε εκατοστό, ούτε χιλιοστό του κοινωνικού χώρου που να μην δώσατε χαριστική βολή» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024