Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, είχε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, προκειμένου να καθοριστεί η «γραμμή» της χώρας στο μεταναστευτικό, εν όψει της συνόδου των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, την Πέμπτη.
Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, τα κύρια σημεία στα οποία θα επιμείνει η Ιταλία είναι η αντίθεση στις δευτερογενείς μετακινήσεις προσφύγων, η ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων, πραγματική επανεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο, η στήριξη της Λιβύης και η μεταφορά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες των μεταναστών που σώζωνται από στρατιωτικά πλοία.
Ο στόχος, όπως υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές, είναι να προκύψει μια και μόνον γραμμή, η οποία να εκφράζει πλήρως, όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης του Τζουζέπε Κόντε.
Την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση Σαλβίνι – Κόντε για τον οριστικό καθορισμό της ατζέντας της κυβέρνησης της Ρώμης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.