«Βολές» από τον Τόνι Πάρκερ προς τους Σαν Αντόνιο Σπερς μετά τη μετακίνηση του στους Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν
Μετά από 17 χρόνια λαμπρής καριέρας στους Σπερς, ο Γάλλος γκαρντ άφησε το Τεξανούς με προορισμό τη Σάρλοτ και τους Χόρνετς.
Ο 37χρονος υπέγραψε προ ημερών διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανατολικής περιφέρειας έναντι 10 εκατ. δολαρίων. Μιλώντας για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του ο Πάρκερ δήλωσε:
«Οι Σπερς πάντα θα είναι το σπίτι μου και το Σαν Αντόνιο θα έχει μόνιμα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Απλά ένιωσα πως οι Χόρνετς με ήθελαν περισσότερο. Οι Σπερς μου πρότειναν μονοετές συμβόλαιο και ο ρόλος μου δεν ήταν συγκεκριμένος. Θα ήθελα να έχω μία αληθινή πρόκληση, αλλά αποδείχθηκε πως δεν με ήθελαν να μείνω στο Σαν Αντόνιο.»
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.