Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης: Τραμπούκοι και παρακρατικοί όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια

Φίλης: Τραμπούκοι και παρακρατικοί όσοι συμμετέχουν στα συλλαλητήρια

Αναφορικά με το θέμα των συντάξεων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε για ακόμη μία φορά  να μην γίνουν οι νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις το 2019, λέγοντας πως «έχουν αλλάξει οι όροι»

Με τους πολίτες που διαμαρτύρονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών τα έβαλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, κάνοντας λόγο για ομάδες «τραμπούκων» αλλά και για «παρακρατικούς θύλακες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φίλης επαίνεσε τη στάση του Πάνου Καμμένου, λέγοντας ότι «ορθώς» δεν προκάλεσε θέμα εθνικής ασφάλειας ρίχνοντας την κυβέρνηση, λόγω των διαφωνιών του με την συμφωνία των Πρεσπών ενώ εκτίμησε πως η συμφωνία θα κυρωθεί από την Βουλή, ακόμα κι αν ο κ. Καμμένος αντιταχθεί.

Αναφορικά με το θέμα των συντάξεων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε για ακόμη μία φορά  να μην γίνουν οι νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις το 2019, λέγοντας πως «έχουν αλλάξει οι όροι».

Προσέθεσε ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να υπάρξει συνεννόηση μες τους εταίρους και διερωτήθηκε αν θα τον στηρίξει η αντιπολίτευση στην περίπτωση που η Αθήνα προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια για τις συντάξεις.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024