Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne Coupe 2020: Σε... αντίστροφη πορεία

Porsche Cayenne Coupe 2020: Σε… αντίστροφη πορεία

Πριν λίγα χρόνια η Porsche ήταν γνωστή για τα σπορ coupe της με προεξάρχουσα την 911. Ύστερα ήρθε η Cayenne η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επαναστατικό είδος για την φίρμα και όχι μόνο και η οποία πλέον ετοιμάζεται να ασπαστεί εκ νέου τις coupe καταβολές που τη δημιούργησαν.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η Porsche είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η νέα γενιά της Cayenne δεν θα περιοριζόταν μόνο στις γνωστές εκδόσεις και οι νέες λήψεις του φωτογραφικού φακού επιβεβαιώνουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι το γερμανικό SUV πρόκειται να ενδώσει στην τάση των coupe SUV, προσθέτοντας μια ακόμα πιο σπορ και κομψή επιλογή.

Η Cayenne Coupe εντοπίστηκε στα πέριξ της Στουτγάρδης με εμφανή τα coupe «σημάδια» στο αμάξωμά της όπως προδίδει μια παρατήρηση στην χάραξη της γραμμής οροφής η οποία έχει συμπιέσει αναλόγως και τη σχεδίαση των παραθύρων καταλήγοντας σε ένα πίσω τμήμα που θυμίζει έντονα την Panamera.

Ανεξαρτήτως των σχεδιαστικών στοιχείων που θα της εξασφαλίσουν τον χαρακτηρισμό coupe, η νέα έκδοση αμαξώματος του εμβληματικού SUV αναμένεται να μιμηθεί την γκάμα κινητήρων της νέας γενιάς του μοντέλου ξεκινώντας από τον V6 των 3,0 λίτρων με τους 340 ίππους και φτάνοντας έως τους 550 ίππους της Turbo με τον V8 των 4,0 λίτρων. Παράλληλα υπάρχουν ήδη πληροφορίες για μια υβριδική έκδοση επιδόσεων στα πρότυπα της Panamera Turbo S E-Hybrid με ισχύ 680 ίππων.

Την ίδια λογική με την ήδη γνωστή Cayenne θα ακολουθήσει και το εσωτερικό το οποίο με εξαίρεση το χαμηλότερο διαθέσιμο ύψος ελέω της νέας σχεδίασης, θα προσφέρει αντίστοιχες δόσεις πολυτέλειας και τεχνολογικής εκζήτησης με κυρίαρχα τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7,0 ιντσών και την οθόνη αφής των 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment που θα εξακολουθεί να στερείται από το λειτουργικό Android Auto.

Όπως και να έχει με τις τεχνικές της προδιαγραφές οι οποίες θα συμπληρωθούν και θα κοινοποιηθούν εν καιρώ όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο επικεφαλής της Porsche, Oliver Blume η Cayenne Coupe θα περάσει στην παραγωγή από το β΄εξάμηνο του 2019 προσφέροντας μια ακόμα εναλλακτική στους λάτρεις της φίρμας.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024