Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 18χρονος νεαρός, ο οποίος είχε διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος 18χρονος κατέρρευσε μόλις βγήκε από την πισίνα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.
Ο νεαρός αθλητής είχε πάει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).