Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται στα αυτιά του Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ στο στρατόπεδο της Ρωσίας. Είκοσι μέρες μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στη Σαουδική Αραβία, ο Άλαν Τζαγκόεφ είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό.
Ο 28χρονος επιτελικός μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν στην αποστολή των Ρώσων κόντρα στην Ισπανία, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας ενός τραυματισμού στην πλάτη.
Πλέον ο Τζαγκόεφ είναι έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κροατία το προσεχές Σάββατο (7/7).
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.