Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απολογείται δημόσια ο Μαραντόνα

Απολογείται δημόσια ο Μαραντόνα

Σαφώς μετανιωμένος ο Μαραντόνα ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του

Σε ανάκληση των δηλώσεων του προχώρησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «Ντιεγκίτο» ήταν έξαλλος μετά το παιχνίδι της Κολομβίας με την Αγγλία για τους «16» του Μουντιάλ και εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά του διαιτητή, Μαρκ Γκάιγκερ όσο και κατά της ίδιας της FIFA.

«Η Κολομβία υπέφερε από μια μεγάλη κλοπή. Ο διαιτητής, που είναι Αμερικανός, ξέρει τους κανονισμούς του μπέιζμπολ, σίγουρα όχι του ποδοσφαίρου. Είναι ένας κλέφτης. Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ του Κέιν. Οι Κολομβιανοί έχασαν χωρίς να κάνουν ένα λάθος. Γιατί ο διαιτητής δεν ζήτησε να δει το VAR; Πρέπει να απολογηθούν στο λαό της Κολομβίας. Οι παίκτες δεν ευθύνονται, διότι δεν επιλέγουν αυτοί τους διαιτητές. Η επιλογή του Κολίνα από τον Ινφαντίνο υποτίθεται ότι θα απελευθέρωνε τη FIFA από τους κλέφτες, αλλά στον αγώνα αυτό είδαμε το αντίθετο. Η FIFA έχει ακόμα παλιά μυαλά» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά προ ημερών ο θρύλος της «Αλμπισελέστε».

Ωστόσο οι άριστες σχέσεις του με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ιφαντίνο τον έκαναν να αλλάξει γνώμη και να απολογηθεί δημοσίως για τα λεγόμενα του.

«Πάνω στην ένταση από τον αποκλεισμό της Κολομβίας την επόμενη μέρα είπα δύο πράγματα, τα οποία ομολογώ πώς κάποια εξ αυτών ήταν απαράδεκτα. Απολογούμαι στη FIFA και τον πρόεδρο της. Ακόμη και αν οι απόψεις μου έρχονται σε κόντρα με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, σέβομαι απόλυτα την δουλειά που κάνουν. Δεν είναι εύκολη», ανέφερε μετανιωμένος ο Μαραντόνα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024