Μετά την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, ο Άρης βρίσκεται αγκαλιά με δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Νικολάς Κολάσο και Αλεξ Μενέντεθ! Ο Κολάσο, είναι 27 ετών κατάγεται από την Αργεντινή και καλύπτει τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο παίκτης ανήκει στη Μπόκα Τζούνιορς με την οποία ο Άρης ήρθε σε συμφωνία για τον δανεισμό του! Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, το αργότερο μέχρι αύριο (6/7) το πρωί πρόκειται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, το απαραίτητο έγγραφο για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Η συμφωνία θα αφορά δανεισμό χρονικής διάρκειας, ενός έτους.


O Νικολάς Κολάσο

Οσον αφορά τον Μενέντεθ, ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-εξτρέμ έχει συμφωνήσει με τον Αρη για δύο χρόνια.

Θυμίζουμε πως η περίπτωση του είχε μπει στο «περιθώριο» από τον Άρη, καθώς ο Πάκο Ερέρα είχε στα υπόψιν κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή για να καλύψει τη θέση του. Ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε και έτσι οι κίτρινοι στράφηκαν και πάλι στον Μενέντεθ.

Μενέντεθ, Γκαρσία, Κολάσο και Ματίγια εκτός απροόπτου αναμένονται στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας για να περάσουν ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τον Άρη.