Αμετάβλητο το επιτόκιο στη δημοπρασία 6μηνων εντόκων γραμματίων
Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε 1,625 δισ. ευρώ, με το επιτόκιο να παραμένει στο 0,85% όπως και στην δημοπρασία του Ιουνίου
Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας που διενήργησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 0,85%, αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη δημοπρασία στις 6 Ιουνίου εφέτος, ενώ η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 1,38 φορές (από 1,46 φορές στην προηγούμενη δημοπρασία).
Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των βασικών διαπραγματευτών αγοράς, μπορούν να υποβληθούν έως αύριο το μεσημέρι επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 6 Ιουλίου.
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Τουκαλάς: Ευχαριστίες για την εκλογή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442