Σε αγώνα ενάντια στο χρόνο εξελίσσεται η αποθεραπεία του Έντισον Καβάνι. Ο 31χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν καταλυτικός στην αναμέτρηση για τους «16» της «Σελέστε» με την Πορτογαλία πετυχαίνοντας δύο γκολ, ωστόσο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά αυτός ο τραυματισμός προκάλεσε έντονες ανησυχίες στο στρατόπεδο των Λατινοαμερικάνων, καθώς ο «Ματαδόρ» αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.
Όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο της Ουρουγουάης, ο Καβάνι έχει υποστεί μυϊκό οίδημα στο αριστερό του πόδι και μέχρι την τελευταία στιγμή θα «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» (6/7) στα προημιτελικά του Μουντιάλ.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.