Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: Να είστε πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας

Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: Να είστε πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις σας

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις διαρκείς αποτυχίες της κυβέρνησης στους αναπτυξιακούς στόχους. Σχόλιο Τζανακόπουλου

Τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει καθαρή έξοδος, αλλά επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία, επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις διαρκείς αποτυχίες της κυβέρνησης στους αναπτυξιακούς στόχους.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015 και ότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο».

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του «καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια  Διοίκηση».

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε στον κ. Μοσκοβισί να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, «σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

Αντίδραση Τζανακόπουλου

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «μετά τον κ. Χατζηδάκη, ήρθε η σειρά του κ Μητσοτάκη να κάνει παρατήρηση στον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Μοσκοβισί, που μίλησε για τη θετική οικονομική πορεία της χώρας και το τέλος των μνημονίων. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη εκεί στη ΝΔ».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024