Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δ.Καμμένος για υπουργό Άμυνας: Πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς

Δ.Καμμένος για υπουργό Άμυνας: Πολιτικά τσαλιμάκια εκ του ασφαλούς

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο υπουργός Άμυνας, για χρηματισμό με σκοπό την παραίτησή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι δεν ασχολείται «με κουταμάρες» και χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» στο οποίο έχουν πέσει βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

«Πολιτικά τσαλιμάκια εκ τους ασφαλούς» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καμμένος την «καθυστερημένη» όπως είπε αντίδραση του Πάνου Καμμένου να ζητήσει εκλογές ή δημοψήφισμα για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στον ANT1, εκτίμησε πάντως πως τίποτα από αυτά λέει ο υπουργός Άμυνας δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως έχει πει, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο ίδιος μάλιστα κάλεσε το Μαξίμου «να απαντήσει» στο ερώτημα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ρίξουν την κυβέρνηση.

«Υπογράψαμε με πολιτικό δόλο», είπε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε ότι «δεν τίθεται θέμα των 180 ψήφων».

Για την παραίτηση από την αντιπροεδρία της Βουλής

Σχετικά με την παράδοση της αντιπροεδρίας της Βουλής, μετά τη διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την οποία ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης του έχει απευθύνει δημόσια έκκληση, απάντησε ότι, «δεν είπα ότι δεν παραιτούμαι, αλλά ότι πρέπει να συζητήσουμε τα διαδικαστικά».

Επικαλέστηκε και πάλι το σχετικό κανονισμό της Βουλής και είπε ότι «οι 182 ψήφοι που πήρα από όλους τους συναδέλφους είναι προσωπικές» και συμπλήρωσε ότι, δεν ανησυχεί για την πρόταση μομφής που ετοιμάζεται για την παράδοση της αντιπροεδρίας. Εκτίμησε ωστόσο, ότι, «το ζήτημα θα επιλυθεί προς το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζει ο Υπουργός Άμυνας, για χρηματισμό με σκοπό την παραίτησή του, είπε ότι δεν ασχολείται «με κουταμάρες» και χαρακτήρισε «πολιτικό ολίσθημα» στο οποίο έχουν πέσει βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024