Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταγιάνι καλεί Σαλβίνι να επιστρέψει στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς συμμαχίας

Ταγιάνι καλεί Σαλβίνι να επιστρέψει στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς συμμαχίας

Η κυβέρνηση με τα Πέντε Αστέρια είναι κάτι που αντιβαίνει στην φύση της Λέγκας δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι αναφέρθηκε στον γραμματέα της Λέγκα και νέο υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, καλώντας τον να επιστρέψει μόνιμα στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς συμμαχίας.

«Η κυβέρνηση με τα Πέντε Αστέρια είναι κάτι που αντιβαίνει στην φύση της Λέγκας. Φτάνει να δούμε τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες: πολλά λόγια και λίγες πράξεις», δήλωσε ο Ταγιάνι στην δημόσια ραδιοφωνία της Rai.

«Για τον Σαλβίνι είναι αδύνατον να μείνει με τον Λουίτζι Ντι Μάιο. Πιστεύω ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι του, με την κεντροδεξιά, με την Φόρτσα Ιτάλια και τα Αδέλφια της Ιταλίας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Ματέο Σαλβίνι για τις Ευρωεκλογές του 2019, ο Ταγιάνι τόνισε ότι «θεωρεί πως πρόκειται για εθνική προπαγάνδα».

Σε σημερινό άρθρο τους, στο μεταξύ, οι Financial Times υπογραμμίζουν ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει δυο υπαρξιακές απειλές: η μια είναι εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ και η άλλη του Ματέο Σαλβίνι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «το στοιχείο που δίνει τόση δύναμη στην απειλή του Σαλβίνι κατά της ισχύουσας τάξη, είναι το ότι ο ίδιος δεν φοβάται», διότι «είναι ο πρώτος σύγχρονος ιταλός πολιτικός, ο οποίος δεν νιώθει την συγκινησιακή ανάγκη να βρίσκεται μεταξύ φίλων, στις Βρυξέλλες ή στο Νταβός».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024