
Ο Τραμπ συνεχάρη το νέο πρόεδρο του Μεξικού
«Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν προς όφελος τόσο των ΗΠΑ, όσο και του Μεξικού!», ανέφερε μέσω Twitter ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη την Κυριακή τον «επόμενο πρόεδρο» του Μεξικού και διαβεβαίωσε ότι «αδημονεί να συνεργαστεί» με τον Άντρες Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ, μετά τη νίκη του κεντροαριστερού υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή.
«Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν προς όφελος τόσο των ΗΠΑ, όσο και του Μεξικού!», ανέφερε μέσω Twitter ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, η πολιτική του οποίου όσον αφορά τόσο το εμπόριο όσο και την παράτυπη μετανάστευση έχει βυθίσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σε σοβαρή κρίση, τις έχει οδηγήσει σε ιστορικό ναδίρ.
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)




